Овен  Помнете, че притежавате изключително силна интуиция, така че неотдавнашните

...
Овен  Помнете, че притежавате изключително силна интуиция, така че неотдавнашните
Коментари Харесай

Любов от пръв поглед за една от зодиите днес. Друга решава стар конфликт

Овен 
Помнете, че притежавате извънредно мощна вътрешен глас, тъй че неотдавнашните подозрения в личните сили и благоприятни условия са напълно голословни и безусловно ненужни. Днес напълно и изцяло би трябвало да се доверите на себе си! Денят Ви предлага огромни благоприятни условия да се заредите с оптимизъм и убеденост. Най-хубавото във всичко е, че стващото ще бъде радостно и безвредно. Може да смятате, че всичко това е подготовка за Вашето себелюбие. Днес ще нарастне способността Ви да предвиждате бъдещето и би трябвало единствено деликатно да се вслушвате в себе си.

 

 
Телец
Да се уедините с възлюбения или възлюбената няма да е изключително елементарно. Вашите отговорности към фамилията или приятелите обезателно ще надделеят пред вероятността за сантиментална среща. Добрата вест е, че за пръв път от много време това въодушевление умерено ще мине без Вас, а и няма да Ви кара да се укорявате за своите цели. Това е един от тези редки случаи, когато да се направи невъзможното, е допустимо. Наслаждавайте се! 

Близнаци
Вашият обичан човек през днешния ден доста комплицирано ще реагира на всели Ваш опит да го измамите, надхитрите или въпреки единствено да го разиграете. Постарайте се да вземете под внимание тази странна специфичност и да действате със съответните заключения и избраните цели.

Рак
Днес Ви чакат голям брой открития в персоналния живот: както приятни, по този начин и не напълно. Те ще бъдат толкоз многочислени, че някои от тях може да бъдат забравени. Вашата задача е, да ги систематизирате по някакъв метод, в случай че е допустимо, да ги запишете, както и да се възползвате от тях в близко бъдеще.

Лъв
През този ден на Вашия обичан човек ще се коства, че по някакви аргументи не го обичате задоволително. Постарайте се да му докажете противоположното по всички вероятни и невъзможни начини. Покажете му, че не е прав, и че Ви е обичан както никой различен. Това в единствено и само по Вашите сили.

Дева
Днес Вашият обичан човек доста забавно ще Ви споделя за неща, които безусловно не Ви интересуват и то до последна степен безинтересни, че дори ще се учудите, разбирайки, че това са неща, за които може да се научи нещо без отвръщение.И за какво Вашата половинка не Ви е била в миналото преподавател? 

Везни
Благодарение на хубаво запознанство и контакти с авторитетни и авторитетни хора, може да не се страхувате за своето бъдеще. Не по-малко позитивен факт може да стане присъединяване Ви в някакъв огромен неофициален план, истинска акция (например благотворителна), в презентация, в празник, или в някакво близко по дух мероприятие. Не се отхвърляйте от срещи с другари и от опцията да възобновите връзките с някогашни съидейници. За страдание денят може да бъде негоден от внезапно утежняване на самочувствието. Погрижете се за своето здраве и внезапно намалете натоварването, в случай че не желаете да се разболеете. По-дълъг престой навън би Ви се отразил прелестно.

Скорпион
Дори и в никакъв случай до в този момент да не сте вярвали в любовта от пръв взор, през днешния ден ще се наложи да повярвате, тъй като тъкмо таква обич ще Ви се случи! Дали Вие ще се влюбите, или във Вас ще се влюбят, само че при всички положения никой няма да бъде в положение да даде разумно пояснение на това, което Ви се случва...

Стрелец
Вашият обичан човек през днешния ден няма да има предпочитание да Ви пуска даже и за минута да се отделяте от него. Затова раздялата Ви може да се забави толкоз, че гладко да премине в среднощна седянка, а по-късно и в обща закуска. Какво пък - постарайте се да извлечете от обстановката оптималното потребно и прелестно. 

Козирог
Козирозите могат да употребяват този ден за споразумяване на някакви отдавнашни спорове и различия. Дипломатическите гении на представителите на знака през днешния ден ще се проявят изключително блестящо, тъй че Козирозите стават незаменими миротворци. Само че всевъзможни договаряния ще изискват съществени прочувствени загуби. Свободното време трабва да употребите за спокоен отдих и необременяващи занимания. Четете, слушайте музика, занимавайте се с живопис или ръкоделие - това оказва помощ да се възстановят душевните сили и ще Ви направи по-спокойни и привлекателни.

Водолей
Ще можете да постигнете положителни резултати в професионалната си активност, дори и да не придавате огромно значение на работата си. Това точно е денят, в който триумфът самичък ще се пъха в ръцете Ви, без значение дали полагате въпреки и минимални старания, с цел да се възползвате от обстановката. Ясно е, че за главозамайващи кариерни висоти през днешния ден може единствено да мечтаете, само че пък възстановяване на финансовото състояние през този ден е изцяло допустимо. Отношенията Ви с околните се подреждат добре, а Вие ще се окажете и посланик, и миротворец, и източник на всеобща наслада. Така че не губете оптимизмът и положителното си въодушевление! 

Риби
Да се промени предишното е невероятно, та по тази причина би трябвало да го приемете и да свикнете с него. Това, което сте създали (или не сте направили), ще се размие във времето, а това значи, че е пристигнало време да гледате напред и да оставите всички неприятни мемоари зад тила си. Докато изчаквате да утихнат всички негативни страсти, Вашето самообладание ще помогне, да преодолеете най-трудното, а хората, които Ви обичат, ще Ви отвлекат от несъответствуващите мисли по най-хубав метод. Срещайте се с другари и непрестанно си напомняйте, че Ви чака прелестно бъдеще.

Lamqta.com
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР